Оливье и другие новогодние салаты для вегетарианцев и тех, кто держит пост

Наш постійний автор, експерт експерт з 22-річним стажем. Розповість нам про салати, які можна їсти і в пост і тим, хто просто дотримується здорового способу життя, Катерина, автор книг, зокрема «Книги про смачну і веганської їжі», відомий фуд-блогер та автор програми Diet Program APP.

Оливье и другие новогодние салаты для вегетарианцев и тех, кто держит пост

Катерина Маслова,відомий фуд-блогер

Салат «Олів’є»

  • 1-2 порції
  • проста складність
  • 15 хвилин

Вам знадобиться:

  • Відварна картопля – 100 г
  • Відварна морква – 100 г
  • Зелений горошок заморожений або консервований – 100 г
  • Веганські сосиски з соєвого або пшеничного протеїну – 100 г
  • Твердий або середньої твердості тофу – 100 г
  • Свіжі огірки – 50 г
  • Солоні огірки – 50 г
  • Веганські майонез – 100-150 г (рецепт на стор 42)
  • Сіль – за смаком

Спосіб приготування:

  1. Відварну картоплю і моркву, свіжі огірки очистіть від шкірки.
  2. Всі овочі наріжте дрібним кубиком (у ідеальної господині такий кубик розміром з горошину).
  3. Заправте веганским майонезом і посоліть за смаком, перемішайте і перекладіть в салатницю салат або розкладіть по тарілках.

Крабовий салат

Оливье и другие новогодние салаты для вегетарианцев и тех, кто держит пост

Салат «Столичний»

Вам знадобиться:

  • 1-2 порції
  • простий
  • 10 хвилин

Вам знадобиться:

  • Відварний білий круглозерний рис – 170 р
  • Червона морква – 50 г
  • Заморожена або кукурудза консервована – 100 г
  • Твердий або середньої твердості тофу – 100 г
  • Веганські майонез – 100 г (рецепт на стор 42)
  • Сіль – за смаком

Спосіб приготування:

  1. Відварну червону моркву наріжте дуже дрібним кубиком – чим дрібніше, тим складніше буде зрозуміти, що це таке.
  2. Тофу наріжте звичайним кубиком.
  3. Заморожену кукурудзу відкиньте в друшляк і повністю розморозьте. Або використовувати консервовану.
  4. Змішайте всі інгредієнти, заправте веганским майонезом і посоліть за смаком.

Салат «Столичний»

  • 1-2 порції
  • простий
  • 30 хвилин

Оливье и другие новогодние салаты для вегетарианцев и тех, кто держит пост

Вам знадобиться:

  • Відварна картопля – 100 г
  • Солоний огірок – 80 г
  • Свіжий огірок – 80 г
  • Соєве м’ясо сублимированное – 30 г
  • Твердий тофу – 30 г
  • Веганські майонез – 70 г (рецепт на стор 42)
  • Рослинне масло – для смаження
  • Сіль – за смаком

Спосіб приготування:

  1. Соєве м’ясо замочити у великій кількості чистої фільтрованої води і залиште на 20 хвилин.
  2. Картопля очистіть від шкірки, наріжте разом з огірками і тофу середнім кубиком приблизно 1,5 х 1,5 див.
  3. Соєве м’ясо відкиньте в друшляк, щоб позбутися від зайвої рідини, потім обсмажте на олії до золотистого кольору, остудіть і перекладіть в салат.
  4. Заправте інгредієнти веганским майонезом, посоліть за смаком, добре перемішайте.


Добавить комментарий

%d такие блоггеры, как: