Оливье с говяжьим языком и другие виды новогоднего салата, которые вам стоит попробовать

Олів’є класичний або з перчинкою? Ви вже визначилися з головним салатом, який буде прикрашати ваш святковий стіл у новорічну ніч? Проблема вибору завжди була непростою. Ми це розуміємо і пропонуємо вам спробувати кілька рецептів від провідних шеф-кухарів і вибрати свій. А можна приготувати всі три варіанти, тим самим здивувавши своїх рідних і друзів.

Олів’є з яловичим язиком

ресторан «Дружба», шеф-кухар Іван Яковлєв

Вам знадобиться:

  • Яйце 80 г
  • Огірки мариновані 20 г
  • Огірки солоні 50 г
  • Картопля відварна 50 г
  • Домашній майонез 15 г
  • Морква варена 20 г
  • Горошок зелений 20 р
  • Язик яловичий відварний 100 г
  • Салат листовий 15 г

Спосіб приготування:

Яйця відварити. Всі інгредієнти, крім мови, нарізати дрібними кубиками. Перемішати і заправити домашнім майонезом. Язик нарізати тонкими слайсами, обсмажити на грилі і викласти поруч з салатом.

Олів’є з лососем

ресторан «Дружба», шеф-кухар Іван Яковлєв

Оливье с говяжьим языком и другие виды новогоднего салата, которые вам стоит попробовать

Вам знадобиться:

  • Яйце 80 г
  • Огірки мариновані 20 г
  • Огірки солоні 50 г
  • Картопля відварна 50 г
  • Домашній майонез 15 г
  • Морква варена 20 г
  • Горошок зелений 20 р
  • Лосось 80 г слабосоленої
  • Салат листовий 15 г

Спосіб приготування:

Яйця відварити. Всі інгредієнти, крім мови, нарізати дрібними кубиками. Перемішати і заправити домашнім майонезом.
Лосось нарізати тонкими слайсами і викласти поруч з салатом.

Олів’є з куркою і яловичим язиком

ресторан «Шинок», шеф-кухар Олена Нікіфорова

Оливье с говяжьим языком и другие виды новогоднего салата, которые вам стоит попробовать

Вам знадобиться:

  • Огірок свіжий 60 г
  • Огірок солоний 60 г
  • Морква відварна 70 г
  • Картопля відварна-100 г
  • Яйце варене 40 г
  • Горошок зелений консервований-50 г
  • Язик відварний 40 г
  • Курка запечена 40 г
  • Домашній майонез 50 г
  • Кріп-5 г

Спосіб приготування:

Всі інгредієнти нарізати кубиком.
Потім перемішати і заправити домашнім майонезом і грнаним кропом.
Посолити, поперчити за смаком.
Готовий салат прикрасити слайсами відварного язика, часточками вареного яйця, свіжим огірком.


Добавить комментарий

%d такие блоггеры, как: