Ресторан Коперник і його шеф-кухар Єгор Макаров — дарує вам чудовий і незвичайний рецепт.
Єгор Макаров, шеф-кухар
Рецепт (на 4 персони):
-
Сир тофу — 400 гр.
-
Паста місо — 40 гр.
-
Агар-агар – 4 гр.
-
Свіже манго – 120 гр.
-
Пюре з баклажанів – 200 гр.
-
Картопляні чіпси – 20 гр.
-
Помідори черрі — 80 гр.
-
Чебрець
-
Сіль
-
Чорний мелений перець
-
Оливкова олія
Приготування:
Тофу змішати з місо пастою і агар-агаром. Отриману масу розкачати в циліндр діаметром 4 см і розрізати його на 8 рівних частин. Запекти тофу в духовці при температурі 90°С протягом 45 хвилин.
М’якоть свіжого манго нарізати дрібним кубиком.
Помідори черрі розрізати на 2 половинки, кожну посолити, поперчити, скропити оливковою олією і запекти з чебрецем в духовці при температурі 180°С протягом 5 хвилин.
На кожну тарілку викласти по 2 частини тофу, тартар з манго, запечений помідори черрі, пюре з баклажанів і слайсы картопляних чіпсів.