Запеченный тофу пюре из баклажанов, тартар из манго, вяленые помидоры

Ресторан Коперник і його шеф-кухар Єгор Макаров – дарує вам чудовий і незвичайний рецепт.Запеченный тофу пюре из баклажанов, тартар из манго, вяленые помидоры

Єгор Макаров, шеф-кухар

Рецепт (на 4 персони):

  • Сир тофу – 400 гр.

  • Паста місо – 40 гр.

  • Агар-агар – 4 гр.

  • Свіже манго – 120 гр.

  • Пюре з баклажанів – 200 гр.

  • Картопляні чіпси – 20 гр.

  • Помідори черрі – 80 гр.

  • Чебрець

  • Сіль

  • Чорний мелений перець

  • Оливкова олія

Приготування:

Тофу змішати з місо пастою і агар-агаром. Отриману масу розкачати в циліндр діаметром 4 см і розрізати його на 8 рівних частин. Запекти тофу в духовці при температурі 90°С протягом 45 хвилин.
М’якоть свіжого манго нарізати дрібним кубиком.
Помідори черрі розрізати на 2 половинки, кожну посолити, поперчити, скропити оливковою олією і запекти з чебрецем в духовці при температурі 180°С протягом 5 хвилин.
На кожну тарілку викласти по 2 частини тофу, тартар з манго, запечений помідори черрі, пюре з баклажанів і слайсы картопляних чіпсів.


Напишіть відгук

%d блогерам подобається це: